Nincs engedélyezve a javascript.

Rólunk

katona_ildiko-3.jpg

A Könyvmolyképző Kiadó Magyarország egyik legjelentősebb független könyvkiadója, amely széleskörű irodalmi palettájával és sokszínű kiadványaival hívja fel magára a figyelmet. 
Kiadónk fókuszában a fiatal olvasók állnak, de olyan művek is megtalálhatók a portfóliónkban, amelyek széles rétegek számára kínálnak szórakoztató és értékes olvasmányokat.
A Könyvmolyképző Kiadó 2000-ben kezdett gyermek és ifjúsági irodalommal foglalkozni, az Olvasás Évében, melyet a PISA felmérés katasztrofális eredményétől megriadva hirdetett meg az akkori kulturális kormányzat.
Úgy gondoltuk, tenni kell azért, hogy gyermekeink visszataláljanak a könyvekhez, és haladéktalanul munkához láttunk.

Mára ifjúsági irodalomban az egyik legerősebb, legválogatottabb kínálatot nyújtjuk. 

Olvasóink bíznak a választásunkban, keresik a könyveinket. Sőt elmondhatjuk, hogy véleményünket a pedagógusok, könyvtárosok és a szülők is szívesen fogadják arról, mit érdemes a gyerekek kezébe adni, ha olvasmányélményt szeretnénk nekik nyújtani.
A pedagógusok és a szülők igényét követve aztán a felnőtt szépirodalom ill. igényes szórakoztató irodalom is a palettánkra került.
A Könyvmolyképző Kiadó különlegessége, hogy kiemelt figyelmet fordít a fiatal tehetségek támogatására és az új, friss hangokra az irodalomban. Számos ifjú szerző kap lehetőséget arra, hogy műveiket a közönség elé tárják ezen a platformon.

Kiadónk könyvpalettája mára igen színes, melyen regények, ifjúsági irodalom, fantasy, sci-fi és romantikus történetek is megtalálhatók. Emellett olyan sikerkönyvek is szerepelnek a kínálatunkban, amelyek a fiatalok és a felnőttek körében egyaránt népszerűek.
A Könyvmolyképző Kiadó így nem csupán könyveivel, hanem az irodalmi élet és tehetségek támogatásával is hozzájárul a magyar kultúra gazdagításához.

Jó könyveket keresünk, és igényes kivitelben adjuk olvasóink kezébe!