Nincs engedélyezve a javascript.

A Könyvmolyképző Kiadó Kft. (6725 Szeged, Dobó u. 12/B) a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Mikro- és Kisvállalkozások technológiai fejlesztése című GOP–2010-2.1.1/A kódszámú pályázatán „Nyomdaipari és kiadványszerkesztő informatikai fejlesztés a Könyvmolyképző Kft.-nél” című projektjének megvalósításához támogatást nyert.

A projekt keretében olyan technológiai fejlesztések valósulnak meg, amelyek hatékonyabbá és korszerűbbé teszik a kiadvány szerkesztési munkát. Az eszközbeszerzés központi eleme egy nyomdaipari minőségű színes nyomtató, valamint több, kisebb terhelhetőségűnyomtató megvásárlása. A projekt részeként sor kerül a szerkesztői munkát korszerűsítő új munkaállomások beszerzésére, valamint az ezekhez kapcsolódó operációs rendszerek és alkalmazói szoftverek megvételére.

A projekt eredményeként tovább erősödik a szerkesztési folyamat technikai megbízhatósága, minősége és az alkalmazott korszerű technológia révén a gazdaságossága. Mindez eredményesen szolgálja a kiadó további növekedését.A projekt megvalósításának időszaka: 2010. 07. 15.-2011.03.31.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A GOP pályázatok közreműködő szerve a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 83., Telefon: 06-40-200-617).

http://www.nfu.hu
http://www.magzrt.hu

uj_magyarorszag_logo.jpg