Nincs engedélyezve a javascript.

Pick-Pack pontok

Szállítás Pick Pack Pontra

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében, ahol személyesen is átvehető az interneten megrendelt csomag.

A Pick Pack Pontok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatók.

Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesít a Pick Pack Pont szolgáltató, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Személyes átvétel gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont átvevőhelyeken bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a lent található boltlistából tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Ha nem tud egy megadott időben egy konkrét szállítási címen lenni, akkor mindenképpen megéri a személyes csomagátvételi lehetőséget választani, ahová saját időbeosztása szerint térhet be csomagjáért.